dilluns, 25 d’abril del 2016

Bones a tots.

Ens plau informar-vos de les següents reunions:

REUNIÓ INTERCENTRES AMPLIAT A VALLCALENT 15/03/2016

Es van tractar el següents punts:

1-    La no renovació dels contractes dels Guardes de Reserva de Caça.

8 companys nostres de les terres de Lleida han vist desaparèixer el seu lloc de treball.

L’encomana per obra i servei que es realitzava en les Reserves de Caça ha estat desestimada per segona vegada per la Comissió de Retribucions i Salaris de la Generalitat de Catalunya. La Comissió manifesta que aquest llocs de treball haguessin passat a ser llocs de treball fix del sector públic i que la normativa actual no ho permet. Els treballadors, d’obra i servei, amb contractacions superiors a 3 anys inclosos els períodes  no treballats en aquests temps, passen a formar part de la plantilla de FC com a indefinits.
Els representants dels treballadors, manifestem la nostra gran decepció i repulsa a aquesta resolució. Les Reserves de Caça no podran continuar oferint el servei amb el grau de qualitat i professionalitat necessària. Esperem que la força de la realitat i del sentit comú torni les coses al seu lloc.
La correcta gestió de les Reserves de Caça i dels seus ingressos depenen de l’esforç que han realitzat els nostres treballadors. Per tant, continuarem insistint amb la Direcció de FC i del Departament d’Agricultura per poder continuar endavant amb l’encomana. D’altra banda els representants de CATAC portaran aquest tema en la propera reunió de la Mesa de Negociacions del Sector Públic. 

2-    Conveni i RLT

S’acorda tornar a posar sobre la taula en la propera Reunió Ordinària amb la direcció tornar a obrir les negociacions per avançar en la resolució del Conveni propi i la Relació de Llocs de Treball, on cal fixar l’organigrama, categories, funcions i remuneracions dels nostres llocs de feina.

3-    Estudi de riscos psicosocials al Centre de Recuperació de Fauna de Torreferrussa.

Arrel d’una demanda de la Inspecció de Treball s’ha realitzat un estudi d’aquest riscos al Centre de Recuperació de Fauna. Acordem demanar a la Direcció, els resultats de l’estudi, el diagnòstic i les solucions proposades.  Per tal de poder fer una valoració del sistema emparat i dels resultats, per poder extrapolar l’estudi a la resta dels centres de treball de l’empresa. En el centre es realitzarà, en breu, un curs sobre la  Resolució de Conflictes  que s’anirà implementant a tota la resta de l’empresa.


4-    Es comenten diferents temes del llistat de les problemàtiques, que anem recollint de la nostra empresa, com: El mal estat de diferents instal·lacions, vestuari dels Guardes Fluvials i Guardes de Reserva, càrregues de treball, canvis de categoria... Que caldrà revisar i tornar a presentar a la nova direcció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada