dimarts, 14 de novembre del 2017

Reunió ordinària, 3 de  novembre de 2017

El Conseller Delegat ens informa dels següents temes:

La intervenció estatal de la Generalitat, en principi, no suposa cap problema greu a nivell de les despeses de personal i el funcionament ordinari de FC, SA. Cal tenir en compte però que algunes inversions i despeses ja autoritzades pels Departaments d’Agricultura i Territori es troben  aturades, cal estar atents a veure com es desenvolupa aquesta situació.

L’àrea de Recursos Humans està fent una anàlisis de la situació dels treballadors i les possibilitats de jubilació total, parcial... La voluntat de l’empresa és facilitar i ajudar als interessats en el processos que cal seguir. Recordem a tots els que vulgueu informació sobre aquest tema que us poseu en contacte amb l’Àrea de RRHH. 

El 24 d’octubre en el Palau Robert, Forestal Catalana, va participar en el Congrés d’Enginyeria i Economia Circular (IGENIUM’17) on va presentar el projecte d’aprofitament sostenible dels boscos i l’aprofitament de biomassa per producció de calor, fruit dels treballs en el boscos públics i de les inversions en en el viver de Tremp.  La presentació va tenir molt bona acollida mitjançant el vídeo “Cadena de valor de l’ús de la fusta provinent de la gestió de boscos públics catalans”.

La direcció ens presenta un full de ruta per a començar el disseny del Pla Estratègic de l’empresa. Es demana la col·laboració dels RRTT en els grups de treball que han de desenvolupar el tema. Creiem que és molt interessant poder disposar d’aquest document per la millora del conjunt de l’empresa. Anirem informant.

El dia de la parada de país del 3 d’octubre s’haurà de recuperar, sinó caldrà descomptar el dia en la nòmina. L’empresa ens farà una proposta per allargar l’horari laboral diari, en un període determinat, fins a la seva recuperació.




LOTERIA DE NADAL

Els treballadors de Forestal Catalana, SA, hem reservat el mateix número de la loteria de Nadal, amb la que hem jugat en els darrers anys el 83.032.

També com en els darrers anys, cadascú podrà realitzarà, si ho desitja, la compra dels dècims que vulgui a l’administració de loteria on hem reservat aquest número, com sabeu aquesta administració ofereix el servei de venda de dècims de forma telemàtica.

D’aquesta manera, des de qualsevol indret del territori,  es podrà fer efectiva la compra del dècim.

Com recordareu, el nom de l’administració és ”El Buda de la Suerte” situada al carrer Taquígraf Garriga, 2 de Barcelona i aquest és el link per accedir a la compra del dècim, https://www.loteriadebarcelona.com/loteria-para-empresas.php

Al fer la compra per Internet, es pot escollir entre que et remetin els dècims comprats a una adreça postal sol·licitada, amb un sobre cost de 10€, indicant l’opció “Transport urgent”, o bé, ens remeten un resguard del dècim i l’original queda dipositat en  l’administració de loteria. 

Per a major seguretat i facilitat en la compra, la web te accés per empreses. En la pantalla principal del link que us adjuntem,  veureu el logo de l’empresa, heu de clicar-hi a sobre, us demanarà un codi d’accés, aquest és FORESTAL, una vegada a dins, ja podreu realitzar la compra.

Molta sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada