dijous, 2 de febrer del 2017

Reunió ordinària 01/02/2017

La Direcció ens informa dels següents temes:
Celebració del Consell d’Administració  en les instal·lacions del viver de Sant Feliu de Buixalleu. Els representants de les Conselleries d’Agricultura i Territori van aprofitar per fer una visita a les instal·lacions i conèixer, de primera mà, els nous projectes que s’hi porten a terme.

Pla de comunicació externa. Representants de l’Àrea de Vivers van participar en el programa de TV3 Espai Terra. (Registrat a TV3 a la carta).

Forestal Catalana s’ha adherit a la plataforma d’empreses, entitats i institucions que donen suport a  la Xarxa de Custòdia del Territori.

L’empresa ha obtingut el distintiu PEFC i CATFOREST que la certifica com a empresa sostenible mediambientalment i de producte forestal d’origen català.

Diferents professionals de l’empresa organitzaran jornades de transferència tecnològica en diferents àmbits: Tritó del Montseny, cargol poma, material forestal de reproducció, seguiment de fauna salvatge i biomassa.

Forestal Catalana, ha estat seleccionada per a implementar el “Tramitador Electrònic d’Expedients de Contractació” (TEEC), que és el sistema informàtic corporatiu per a gestionar els contractes que ofereix la Generalitat en el seu Sector Públic, el qual ens permetrà ser més àgils en el compliment de la llei de transparència de les administracions públiques.

L’Àrea de Recursos Humans ens presenta el resum de les activitats de formació de l’any 2016, preocupa a totes les parts l’alt percentatge de gent que s’apunta a formació i llavors no hi assisteix. S’acorda fer un seguiment d’aquest tema per esbrinar-ne les causes i buscar solucions.

L’Àrea de Riscos Laborals esta preparant un resum dels resultats de l’estudi dels riscos psicosocials que en breu es farà arribar a cada treballador. La comissió de seguiment, formada per representants de l’empresa i dels treballadors, treballa per analitzar les dades, detectar les mancances i redactar unes directrius per poder corregir els resultats negatius.

La Comissió de Retribucions de la Conselleria d’Economia, ha aprovat la pròrroga dels contractes dels treballadors del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge dels Aiguamolls de l’Empordà fins a finals d’any. D’altra banda, no ha permès la contractació del personal per al seguiment dels danys a la fauna salvatge. S’acorda, per part dels representants dels treballadors, pressionar  a la Comissió de Retribucions, pel greu risc que suposa aquesta actitud per a la nostra empresa i per a les polítiques de protecció del medi ambient. 

L’empresa ens comenta la fusió, amb acord dels treballadors, de les colles de la Cerdanya i Ripollès en la nova colla Pirineus, que tindrà el centre de treball en els vivers de la Pobla de Lillet,  un dels treballadors anirà destinat a la piscifactoria de Bagà. Els representats dels treballadors demanem que se’ns informi amb l’antelació prevista pel conveni quan es programi un canvi geogràfic, funcional o de modificació de les condicions bàsiques del lloc de treball.
Altres temes: 
Conveni Col·lectiu de Forestal Catalana. La negociació i redacció de la proposta del nou conveni va a bon ritme, tot i que portarà el seu temps. S’acorda fer una altra reunió de treball el dia 1 de març. Treballem, amb tot l’interès, per  poder presentar-vos un bon document per a tots.

Felicitem al Comitè de Prevenció de Riscos Laborals (Representants dels Treballadors, Àrea de Prevenció i Direcció) per l’acord de dotar, d’un “buff”, com a complement de la roba d’hivern per als treballadors de camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada