divendres, 8 de maig del 2015

RESUM REUNIÓ COMITÈ INTERCENTRES EMPRESA 05/05/2014

  
Per fi recuperarem  44 dies o el 24% de la paga extra del 2012 aquest mes de maig.
Els treballadors que aquell any estaven en actiu en l'empresa i que en l’actualitat no, també tenen el dret de cobrar-ho. Per tant, us demanem si ens podeu ajudar a fer arribar aquesta informació i que es posin en contacte amb l’Àrea de Recursos Humans de l’empresa per tramitar el cobrament.

L’empresa disposa de treballadors fixes discontinus. És voluntat dels representants dels treballadors que aquest puguin treballar a temps complert.  Es demana a l’empresa per aquest col·lectiu i les seves previsions a curt termini. La direcció ens comenta que aquest tema depèn de les encomanes de feines dels diferents departaments de la Generalitat.

Es demana a l’empresa un complement salarial que retribueixi la polivalència dels treballadors del grup D que realitzen tasques diferents. L’empresa ens comunica que l’actual estat econòmic de l’empresa no ho permet.


En línea amb la proposta del Comitè Intercentres. L’empresa ens exposa la propera implementació d’un pla de formació en prevenció, detecció i resolució de conflictes. Així com la realització d’un estudi de riscos psicosocials en tota l’empresa.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada