dimecres, 4 de febrer del 2015

REUNIÓ COMITÈ INTERCENTRES. CONSTITUCIÓ (1) Barcelona, 03/02/2015



Els representants de TFC-CATAC en el Comitè Intercentres seran:   -Manel Navarro Núñez (Lleida), -Eloi Josa Cos (Tarragona), -Jesús Freixes Bañón (Girona)  i  -Josep Ma Valls Tort (Barcelona).  Actuarà com a president Josep Ma Valls Tort i com a  secretari Manel Navarro Núñez, amb 4 vots a favor i 3 en contra.

La periodicitat de les reunions intercentres serà mensual, coincidint amb les reunions ordinàries amb la direcció.  Qualsevol del membres en casos d’urgència pot proposar la celebració d’una reunió extraordinària.

La modalitat de les reunions intercentres seran presencials o virtuals, amb la possibilitat de delegació de vot.

Les reunions intercentres ordinàries estaran composades pels 7 delegats, en casos extraordinaris es podran convocar les reunions intercentres ampliades en les que intervenen tots els delegats. En les reunions podran assistir-hi treballadors, convidats per les diferents accions sindicals, per treballar temàtiques concretes. TFC-CATAC, en les reunions intercentres comptarà amb el delegat d’enllaç sindical Miquel Silvestre Castellanos (Especialista Barcelona).

Creiem que aquest acord donarà major agilitat donada les característiques de dispersió territorial de la nostra empresa. La nostra idea es convertir el Comitè Intercentres en el màxim òrgan en les decisions sindicals, en la representació territorial  i de comunicació amb la direcció de l’empresa, sempre amb la major transparència possible.


Qualsevol proposta que creieu oportuna per millorar la seva funcionalitat o temàtica a tractar la tindrem en compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada