dijous, 16 d’octubre del 2014

1a Reunió. NEGOCIACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT)

El dijous 9 de octubre , la empresa ens va convocar per treballar el tema de la RLT. El fet que Forestal Catalana utilitza com a referència el conveni col·lectiu del personal laboral de la generalitat,  ens cal una RLT específica per definir l’organigrama, nomenclatura i funcions dels llocs de treball, ja que aquesta no es veu reflexada en el conveni de referència.

En la reunió de treball s’acorda que l’empresa aportarà un a taula amb el camps següents: Nomenclatura del  lloc de treball. Nivell (A,B…). Titulació de referència per a l’accés. Càrregues especifiques del lloc de treball, (responsabilitat, penositat, rotació d’horaris, treball en festius, guàrdies…).  Per poder començar a fer una diagnosis de l’estat actual i poder fer propostes de millora. En aquest procés,  comptem amb tots vosaltres per valorar i aportar les propostes, ja que sous els qui millor coneixeu les especificitats del vostre lloc de treball o unitat. Aneu-hi pensant!

Les reunions es celebren en períodes quinzenals.  Esperem poder organitzar un bon pla de treball, amb l’empresa i l’altre sindicat, per poder  donar fruit a una bona RLT que millori i aclareixi les nostres funcions i condicions de treball i millori la funcionalitat de l’empresa. En aquest procés serem el màxim de transparents en les negociacions i creiem necessari obtenir el vist i plau, de tots vosaltres,  mitjançant una consulta.

Esperem les vostres aportacions.


Anirem informant!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada