dilluns, 28 de juliol del 2014

REUNIÓ ORDINÀRIA. INTERCENTRES-EMPRESA 24/07/2014

Creiem que és molt important que esteu al dia de les qüestions que es tracten en les reunions ordinàries, l’empresa és el fruit dels esforços de tots els treballadors i de la col·laboració entre les diferent unitats. La informació es clau per al coneixement i millora de la nostra empresa i per poder-nos ajudar a fer arribar a la direcció les inquietuds i propostes dels treballadors.  

La direcció ens informa de:

-El balanç econòmic de l’empresa  es troba equilibrat amb el pressupost inicial.

-La direcció està treballant per obrir i consolidar diferents àrees de treball:
- El suport al Pla d’Aprofitaments Forestals dels boscos públics.
- El suport a les proves pilot de regulació de recollida de bolets en boscos públics.
- El suport a la gestió de les Reserves de Caça.
Agraïm el dinamisme de la direcció i dels treballadors implicats, a l’hora de buscar noves línies de treball i desitgem que aquestes arribin a bon port.

Les negociacions per a l’adequació de la RLT (Relació de llocs de treball) començaran a finals de setembre en una periodicitat de 15 dies.

Un expedient disciplinari és resolt amb l’acomiadament de dos treballadors. Desconeixem el cas, però  encoratgem als treballadors utilitzar les eines legals al seu abast per defensar la seva situació.

Comuniquem a l’empresa que cal una millora en la professionalització dels llocs de treball, les diferents unitats  i de la imatge de Forestal Catalana SA. Ens comprometem a portar, a la propera reunió ordinària,  un llistat de propostes en aquest  sentit. Desitgem la vostra aportació d’idees per millorar el vostre lloc de treball, la vostra unitat o el conjunt de l’empresa.  Poseu-vos en contacte amb nosaltres.

ÚLTIMA HORA
El dia 25 de juliol s’han ofert al portal ATRI, 5 llocs de treball de caràcter temporal.
-2 Tècnics B1. Reserva Nacional de Caça Alt Pallars i Reserva Nacional de Caça de l'Alt Urgell -1 Tècnic especialista laboral C1. Reserva Nacional de Caça de l'Alt Pallars -2 Oficials de primera D1. Reserva Nacional de Caça de l'Alt Pallars i  Reserva Nacional de Caça de Boumort.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Recursos Humans o a la pàgina web de Forestal Catalana SA.  El termini de presentació de currículums és el  4 d’agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada