dijous, 19 de març del 2015

PROPERES REUNIONS

VARIS

S’han mantingut converses, d’una banda, amb el Subdirector  d'Activitats Cinegètiques i Pesca Continental per que sigui coneixedor de la problemàtica dels Guardes de Caça de FC  i de l’altre, amb la secció sindical de CATAC  dels  Agents Rurals, els quals manifesten la seva voluntat de cooperació i que no són part reivindicativa en aquest tema. Esperem que entre la feina feta, per tots, millori la situació  del col·lectiu.

REUNIONS 

El dimarts dia 24 març es celebren les reunions següents:

-          10 a 11 Intercentres
-          11 a 12 Comitè de Seguretat i Salut
-          12 a 13 Reunió ordinària amb l’empresa.

A part de fer el seguiment dels temes oberts en altres reunions,  donarem especial atenció:

La proposta, per part de l’empresa,  de la modificació del lloc de treball, d’uns quants companys del col·lectiu dels Guardes Fluvials.

Presentar una proposta de Resolució de Conflictes, per prevenir,  identificar  i procurar solucionar  aquesta problemàtica. (Previ consens entre tots els delegats)

Pressionar per tal que es compleixi l’acord de la Generalitat amb el sector públic per a la compensació del 24% de la paga  extra.Aprofitem per felicitar els companys de CCOO que s’han animat a informar, des del seu punt de vista, tal i com ha de ser  i esperem que aviat disposin d’un bloc de CCOO i no hagin d’utilitzar el bloc del Comitè Intercentres que pot generar confusions.  (L’Acta a que fan referència no és l’Acta legal, sinó, el seu resum de la reunió, molt lícit,  però, com el nostre, un resum).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada